
Doe ons maar een boterham met gewoon beleg
Lunchen is té ingewikkeld geworden.
Van de week werden we opgeschrikt door het nieuws dat Calvé kruidnotenkruimels door de pindakaas heeft gedaan. Na caramel-zeezout en chocoladestukjes is dit weer een nieuwe smaakvariant op de boterhamklassieker. We vroegen ons dan af wat er mis is met ‘gewoon’ broodbeleg van vroeger, toen we eerst een boterham met hartig en dan pas eentje met zoet mochten. Deze vind je vast nog steeds heel lekker.
Mmm, speculaas op witbrood met roomboter
Dit bericht bekijken op Instagram
#breakfast #goodmorning #cookies #speculaasopbrood #fall #yummie #cookiesforbreakfast
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Wie is er niet groot mee geworden?
Dit bericht bekijken op Instagram
Lunchtime #lunch #nofilter 😜 gewoon een ordinair #broodjepindakaas van #calve
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Dubbel beleg, daar deed je alleen als je moeder niet oplette
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Nog steeds lekker: kokosbrood
Dit bericht bekijken op Instagram
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Vruchtenhagel, superhollands ook.
Dit bericht bekijken op Instagram
Fruit sprinkles on sparingly buttered bread. #vruchtenhagel #dutchlunch
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
En hier verlangen we naar als we in het buitenland zijn geweest: een bruine boterham met kaas
Dit bericht bekijken op Instagram
Cheese on brown bread. No condiments here. #kaas #geenboter #dutchlunch
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."