Frites in een mini-frietmandje, of een puntzak op een standaard. Of een salade geserveerd op een leisteen, waar alles vanaf valt. Het zijn nog niet eens de ergste voorbeelden uit de horeca van alternatieve manieren waarop eten wordt geserveerd. Je komt erachter als je het Instagram-account bekijkt van We Want Plates.
Héél vreemd
Hier zie je foto’s van wel heel vreemde manieren waarop eten op tafel verschijnt in restaurants. Zo ontwaren we een -echt waar- een hondenbak met ontbijt en een kunstgebit met een amuse. We willen ons eten echt gewoon het liefste op een bord. Of desnoods een plank. Als we er maar van kunnen eten.
Mac and cheese in een bierglas.
Ok, het is ham uit Spanje. Maar om het nou te serveren als flamenco-jurk…
Blijkbaar waren de sangria-kannen op!
De eigenaar van het restaurant had nog een stoeltje staan.
Huh, zijn we hier in een kennel beland?
Boeken zijn zo overgewaardeerd…
Serveertip voor sardientjes: in het blikje
De barman had zeker een vrije dag.
Dit bericht bekijken op Instagram
Dit restaurant maakt chocolade-fondue wel heel ingewikkeld
Een heel zomerse manier om ijs te serveren.