Afgezien van de uitgesproken smaak en het gevoel voor cultuur, is een goede esthetiek ook een essentieel element in de Japanse keuken. Daarom is voedselsnijkunst een populaire culinaire techniek in Japan. Kunstenaar vind je in Japan niet alleen in ateliers, maar ook in de keuken. Maak kennis met Gaku, zijn creaties zijn gewoon te mooi om op te eten!
Gaku Japanse Voedselsnijkunst
De verandert de Japanse kunstenaar Gaku groente en fruit ongelofelijke sculpturen. Broccoli, wortelen, bonen, aubergines, radijzen, zoete aardappelen en appels moeten eraan geloven. Zijn nieuwste creatie is de Broccoli Fish. Zeg nou zelf, is ie niet om op te vreten?
Kijk en verwonder
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."