Skip links

Main navigation


Prijs
Bent u de snelste en heeft u alle vragen goed, dan wint u de reis voor 2 naar Dublin & de Boyne Valley in Ierland. U verblijft 2 nachten in het Trim Castle Hotel en 2 nachten in het Headfort Arms Hotel in Kells. De prijs is inclusief retourvlucht met Aer Lingus naar Dublin en autoverhuur.Summercourse niet gewonnen? Niet getreurd! Na het spelen kunt u een gratis exemplaar van Ireland at a glimpse aanvragen. Met dit boekje t.w.v. € 13,95 ontdekt u Ierland voor een zacht prijsje: het zit vol kortingsbonnen voor diverse bezienswaardigheden in  Ierland, waaronder een aantal topattracties in Dublin en de Boyne Valley.
Speel de Summercourse
U kunt de Summercourse helaas niet meer spelen. Er komt een nieuwe game, hiervan de datum is nog niet bekend. Houd daarom de site in de gaten of meld u aan voor de nieuwsbrief van Zin!
 
Boyne Valley
Op slechts 30 minuten rijden ten noorden van Dublin ligt de Boyne Valley. Deze regio heeft tal van historische en culturele schatten die behoren tot de meest waardevolle van Europa. Breng een bezoek aan het Brú na Bóinne complex, een Unesco Werelderfgoed dat ook toegang geeft tot de neolithische tombes van Newgrange en Knowth. Wist u dat deze prachtig gedecoreerde grafkamers ouder zijn dat de piramides van Gizeh? Beklim de heuvel van Tara waar de Hoge Koningen van Ierland duizenden jaren hebben geregeerd. Vanaf de top kunt u maar liefst veertien Ierse graafschappen tegelijk zien.
Kijk op de site van Toerisme Ierland voor meer informatie over de Boyne Vally.

Lees Interacties

In de nieuwste Zin:

Interview met CNN-correspondent Clarissa Ward | 5 vragen aan (musical)acteur Tony Neef | Stedentrips dichtbij huis | Groen(t)e lunch + recepten | Wat te doen tegen winterblues Bestel de nieuwste Zin Word abonnee