Wij eten alleen maar chocolade. Dat je er ook kunstwerken van kan maken bewijst chocoladetovenaar Amaury Guichon
Zwanen en cello’s
Van chocolade gemaakte zwanen tot een haast levensechte eetbare cello: patissier Amaury Guichon draait zijn hand er niet voor om. Op zijn Instagrampagina deelt de chocoladekunstenaar het proces en de resultaten van zijn chocoladeprojecten.
Kijk en bewonder
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Meer kunst van Amary Guichon zien? Bezoek zijn Instagrampagina.
Zin om zelf aan de slag te gaan met chocolade? Lees ook: Deze traditionele 7-laags taart is een echte knock-out