Kunt u zich redden in het buitenland? Speel de Summercourse en win!

Tot 25 juli 10.00 uur heeft u de Summercourse Nederlands kunnen spelen. Van 25 juli tot en met 22 augustus 10.00 uur wordt uw buitenlandse taalkennis getest. Weet u het Spaanse woord voor stad? De meeste antwoorden goed én behoort u tot de snelste twee? Dan maakt u kans op een van de twee groene beautyboxen t.w.v. € 167.

Klik hier om de Summercourse te spelen!

Green Gift Box
De prijs die u deze maand met de Summercourse kunt winnen is de Green Gift Box. Dit is een box met groene beautyproducten. Van aloë vera tot arganolie: elk product in dit pakket haalt z’n inspiratie uit de natuur.

De box bestaat uit de volgende 16 producten:
Annemarie Börlind LL Regeneration 2 Daagse Beauty Kur, Benecos Natural Mineral Powder Golden Hazelnut, Bio-Oil, ColourWell Natural Hair Colour, Dermolin Dagcrème, Dermolin Nachtcrème, HURRAW! Green Tea Lip Balm, Kneipp Kamille Shampoo, Kneipp Kamille Conditioner, Neoderma Hydration Moisturizing Mask, Nivea Pure & Natural Reinigingsmelk, Oriflame Pure Nature Aloe Vera & Arnica Soothing Face Cream, Piramide IJsthee Granaatappel Framboos, SANTE Douchegel Açai Energy, Weleda Rosa Mosqueta Vitaliserende Gezichtsolie Parels en Yves Rocher Biologische Douchegel met Arganolie.

Geplaatst door Tessa

Dit artikel is geplaatst in Magazine, Winnen.