‘Nieuwe’ van Van Gogh

verlangen naar web
FacebooktwitterFacebooktwitter

Zin-aanbieding Kröller-Müller museum

Boek met 101 meesterwerken gratis!
De tentoonstelling Verlangen naar volmaaktheid – 21 jaar verzamelen door het Kröller-Müller Museum laat een overzicht zien van ruim 500 kunstwerken die het museum de laatste 21 jaar heeft verzameld, samen met topstukken uit de vaste collectie. Ook aanwezig: het onlangs ontdekte Bloemstilleven uit Van Goghs vroege periode. In alle museumzalen, de beeldentuin en een speciaal gebouwd tentencomplex staan de  aanwinsten sinds 1991 centraal. U staat een feest van bekende en minder  bekende kunstwerken te wachten, waaoronder dus ook Stilleven met akkerbloemen en rozen van Vincent van Gogh maakt onderdeel uit van deze expositie.

Ook is er een overzichtstentoonstelling te zien van William Degouve de Nuncques, één van de toonaangevende schilders van het mysterie en het symbolisme.

Prijs: de entreeprijs voor het Kröller-Müller Museum is € 8,20 (gratis met Museumkaart). Om het museum te bezoeken dient u ook altijd een toegangskaart te kopen voor het Nationale Park De Hoge Veluwe (€ 8,20 p.p.).

Extra voor Zin-lezers:
Zin-lezers ontvangen op vertoon van de originele aanbiedingspagina uit het tijdschrift het boek De 101 meesterwerken van het Kröller-Müller Museum ter waarde van € 12,50 cadeau, af te halen in de museumwinkel.

Geldig:
t/m 28 oktober 2012 of zolang de voorraad strekt (1 boek per originele pagina).
De tentoonstelling Verlangen naar volmaaktheid is te zien tot en met 28 oktober 2012.
De overzichtstentoonstelling William Degouve de Nuncques sluit op 2 september 2012.
Meer info: www.kmm.nl

Dit artikel is geplaatst in: Exposities