‘Villa Triste’ van Lucretia Grindle

grindl
FacebooktwitterFacebooktwitter

Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden de zusjes Caterina en Isabella Cammaccio gedwongen de moeilijkste beslissingen van hun leven te nemen waarvan de consequenties nog jarenlang zullen doorwerken. Veertig jaar later moet Alessandro Pallioti een merkwaardige moordzaak op een oude man oplossen. De vermoorde man blijkt een held voor de verzetsleden van de Tweede Wereldoorlog te zijn geweest. Hij is doodgeschoten en er is zout in zijn mond gepropt. Hoe meer Pallioti zich in de zaak verdiept, des te meer komt de geest van de oorlog tot leven. Als hij het dagboek van Caterina tussen het bewijsmateriaal vindt, wordt een ontstellende geschiedenis van het verzet en het leven van twee zussen opgerakeld.

Benieuwd naar Villa Triste van Lucretia Grindle? Zin mag tien exemplaren weggeven. Vul hier het formulier in en maak kans op dit boek. Deze actie is helaas afgelopen.

Geplaatst door Tessa

Dit artikel is geplaatst in: Boeken